Help Cursuri

 

1.     Obţinere cont: Pentru a vă înregistra în sistemul de cursuri, faceţi click pe Solicită cont“ sau la înscrierea unui curs, vă va aparea mesajul de logare sau înregistrare.

-         trebuie să reţineţi faptul că după ce aţi făcut cererea înregistrare, trebuie să aşteptaţi confirmarea în e-mail (de aceea vă rugăm să fiţi foarte atenţi atunci când vă înregistraţi ce adresă de e-mail folosiţi). ATENŢIE!!! Dacă aţi solicitat cont nu înseamna ca deja sunteţi cursant.

DETALII AICI!


2.     Înscriere la curs: Pentru a vă înscrie la un curs, trebuie sa aveţi un cont deja activat (pentru solicitare cont vedeţi explicaţii AICI!). Cursul dorit se alege din meniul “Listă de lecţii”, iar după aceea trebuie să aşteptati confirmarea în e-mail că sunteţi acceptat la curs, sau când acesta devine activ.

ATENTIE! După solicitare, cursul va aparea în lista dumneavoastră, dar dacă nu puteţi să îl accesaţi, acest lucru este din cauza:

-         cursul încă nu a început sau a expirat;

-         solicitarea dumneavoastră, nu a fost încă analizată de niciun administrator (va trebui să primiţi un e-mail de confirmare);

-         nu aţi fost acceptat la curs (motivaţia o veti primi via e-mail).

DETALII AICI!


3.     Învăţare/autotestare: După ce primiţi mailul de confirmare şi cursul devine activ, îl puteţi accesa şi sa faceţi click pe “Start lecţie”. Odată începută lecţia, trebuie avut în vedere că aceasta se desfăşoară în modul cronologic (adică nu puteţi trece la următoarea pagină, pană nu confirmaţi ca aţi citit pagina pe care vă aflaţi). Pentru a confirma că aţi citit pagina pe care va aflaţi, trebuie sa bifaţi în josul paginii “Am citit, pot trece mai departe”, iar în cazul testelor, trebuie neeaparat să obţineţi calificativul “Trecut”, în caz că obţineţi calificativul “Eşuat”, trebuie să refaceţi testul.

 

După ce terminaţi cursul/lecţia respectiv/ă, rezltatele dumneavoastră vor fi analizate de un professor si o să primiţi în e-mail calificativul final şi datele despre testul decisive în ceea ce priveşte cursul. ATENTIE! Acel test îl puteţi da O SIGURĂ DATĂ! Pentru o demonstraţie a testului final, faceţi click AICI!


DETALII AICI!

 

Pentru orice nelămurire/întrebare,

accesaţi formularul de contact AICI! pentru a contacta administratorul

sau AICI! pentru a accesa forumul.

 


Copyright © 2009 - . Centrul Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă. All rights reserved.
Coder & Designer - Plt.maj. Apostol Ionuţ Adrian